Cartile de tarot ar trebui sa fie daruite? (Mituri surprinzatoare)

-

Tot auziti o multime de mituri legate de cartile de tarot? Ai inceput sa te simti confuz chiar inainte de a intra in lumea tarotului?

S-ar putea sa ti se spuna ca daca gasesti un pachet de tarot pe strada, este blestemat. Nu-l atingeti si nu-l ardeti in foc pentru a scapa de energiile negative asociate cu el.

Oamenii spun, de asemenea, „Primul pachet de tarot pe care il primiti trebuie sa fie daruit.” Sau, „Atrage ghinion daca cumperi unul pentru tine.”

Cu toate acestea, altii spun ca ar trebui sa fie daruit de cineva expert in citirea tarotului. Ei bine, daca ai incredere in aceasta superstitie, trebuie sa astepti persoana care indeplineste acest criteriu. Si pana atunci, nu poti incepe calatoria ta la tarot! Ce ciudat este!

Cartile de tarot exista de secole, iar superstitiile legate de ele sunt si mai vechi. Energia cartilor de tarot depinde mai degraba de cititor decat de modul in care au fost dobandite.

Deci, cartile de tarot ar trebui sa fie daruite? Poti oferi un pachet de tarot unui coleg pasionat de tarot?

A face cadou carti de tarot este un act de bunatate. Puteti cadou un pachet de tarot prietenului dvs. Orice pachet de tarot pe care il primesti pentru tine sau il primesti cadou detine aceeasi energie. Nu este altceva decat o poveste inventata pentru a obtine primul set de carduri ca donatie. Asa ca ofera-ti cadoul tarot cumparand un pachet astazi!

Unele superstitii populare de tarot

Spune-mi un lucru. De ce ar trebui sa astepti ca altcineva sa-ti faca cadou ceva care este special destinat tie? Cartile de tarot sunt o calatorie personala si nu ar trebui sa ti se impuna.

Exista multe superstitii legate de cartile de tarot care trebuie dezmintite. Unele mituri populare sunt urmatoarele:

 • Daca un pachet de tarot este dotat, receptorul va beneficia de el pe viata.
 • Cartile de tarot ar trebui sa fie daruite doar de un expert sau de un maestru.
 • Daca cineva gaseste un pachet de tarot pe strada, este blestemat si nu ar trebui atins.
 • Este ghinion sa cumperi un pachet de tarot pentru tine.

Aceste povesti sunt in jurul nostru pentru un motiv. In antichitate, cartile de tarot nu erau usor accesibile pentru toata lumea. Cititorii si expertii traditionali de tarot aveau pachete de tarot intr-un numar minim.

Si din moment ce nu exista un mecanism adecvat de creare a tarotului, aceste pachete au fost adesea transmise oamenilor din generatie in generatie. Maestrii obisnuiau sa cadou studentilor lor un pachet de tarot ca semn de respect si admiratie.

Dar in lumea de astazi, astfel de povesti nu au nicio relevanta. Seturile moderne de tarot sunt disponibile pentru toata lumea. Le puteti gasi atat in ​​magazine, cat si online.

Deci, nu este nevoie sa asteptati ca o alta persoana sa va faca cadou primul pachet de carti.

Ce sa faci cand primesti un cadou de tarot?

Un cadou atent este intotdeauna apreciat. Daca ai norocul sa primesti cadou un pachet de tarot, asigura-te ca ii multumesti persoanei care ti l-a daruit.

Cadou carti de tarot este o modalitate excelenta de a arata grija si afectiune. Darul simbolizeaza, de asemenea, sprijinul pe care daruitorul il are pentru cel care primeste.

Incepeti calatoria cu recunostinta si umilinta. Indiferent cum ai dobandi primul tau pachet de tarot, acesta va aduce energie pozitiva daca esti deschis si sincer cu tine insuti.

Ar trebui sa luati in considerare curatarea pachetului de tarot dupa ce il primiti. Ajuta cartile sa absoarba energiile noului lor proprietar. Imbratiseaza aceasta calatorie magica cu entuziasm si dragoste deplina!

Exista vreo noroc cu cartile de tarot folosite?

Nu exista ghinion asociat cu cartile de tarot folosite. Atata timp cat pachetul este in stare buna, il puteti folosi in siguranta pentru o citire de tarot si practici spirituale.

Amintiti-va ca cardurile folosite pot fi pline cu povesti ale proprietarilor anteriori. Curata si binecuvanteaza aceste carti inainte de a le folosi pentru orice lucrare de divinatie.

Este o modalitate de a va conecta la univers si de a cere permisiunea de a folosi cartile pentru o calatorie personala. Aceasta practica va ajuta sa va stabiliti o intentie in timp ce primiti noi energii in viata voastra.

Lucruri de facut cu un pachet de carti pe care l-ati gasit undeva

Daca gasesti un pachet de tarot pe strada sau oriunde, il poti dona sau recicla. Dar nu va alarmati. Inseamna doar ca orice alta persoana si-a pierdut pachetul.

 • Pastrati asta ca o oportunitate de a explora lumea cartilor de tarot.
 • Daca nu vrei sa-l pastrezi, doneaza-l unei organizatii de caritate specializata in vindecarea spirituala.
 • De asemenea, puteti face cadou carti de tarot unui prieten care cauta un pachet.
 • Sau, pur si simplu puneti puntea inapoi acolo unde ati gasit-o.
 • Puteti sa-l ardeti in foc si sa lasati cenusa sa zboare cu vantul. Acesta este un mod traditional de a elibera energii care nu va mai servesc.

5 pasi pentru a intra intr-un nou pachet de tarot

Introducerea unui nou pachet de tarot este un pas esential pentru un incepator. Va ajuta sa va obisnuiti cu cartile si cu semnificatiile lor.

Iata cinci pasi eficienti pentru a va permite sa va familiarizati intre voi si cartile de tarot.

Pasul 1: amestecati cartile dintr-un pachet

Acesta este un pas critic pentru familiarizarea cu cardurile. Amesteca pachetul de carti de cel putin trei ori. Acest lucru permite echilibrarea energiilor dvs. si ale cartilor.

Fara indoiala, cartile nu au energie in sine. Dar prin intruziune, incorporezi acele vibratii spirituale in carti.

Pasul 2: Impartiti-le in 3 gramezi

Dupa amestecarea si taierea a 78 de carti, impartiti-le in trei gramezi aleatoriu. Fiecare gramada reprezinta diferite aspecte ale vietii: trecut, prezent si viitor.

Pasul 3: Faceti un interviu de tarot

Inchideti ochii si alegeti o carte din fiecare gramada. Pune aceste trei carti cu fata in sus pe masa si scrie ceva despre tine care se refera la fiecare carte.

De exemplu, daca ati ales Turnul ca carte de trecut, scrieti „M-am confruntat cu niste situatii dificile in trecutul meu”.

Pasul 4: Pune o piatra pe fiecare gramada

Asezati o piatra sau un cristal de vindecare pe fiecare gramada. Acest lucru va ajuta sa va concentrati energiile in timp ce meditati si va conectati cu cartile.

Pasul 5: amestecati-le si puneti-le inapoi in ordine

Dupa ce ati asezat pietrele, amestecati toate cartile si puneti-le inapoi in ordine in functie de costumele lor. Practicati-l zilnic timp de aproximativ o saptamana pentru rezultate mai bune.

Acest proces ajuta la accelerarea curbei de invatare a tarotului, pe masura ce va familiarizati cu fiecare carte din pachet.

Sfaturi atunci cand oferiti carti de tarot celor dragi

Cadou carti de tarot ii incurajeaza pe oameni sa-si exploreze latura spirituala si sa descopere cum ii pot ajuta cartile.

Urmatoarele sunt cateva sfaturi valoroase pentru a prezenta cartile de tarot intr-un mod adecvat.

 • Adaugati un card care inseamna o carte de referinta ca insotitor.
 • Infasurati pachetul de tarot intr-o bucata frumoasa de hartie, panza sau cutie.     
 • Scrieti cateva cuvinte despre motivul pentru care ati ales acest pachet special pentru ei.
 • Adauga cateva suplimente precum lumanari, betisoare de tamaie sau alte accesorii pentru practica spirituala.

Si iata-te! Ai spart cu succes un mit cumparand un tarot pentru tine si, de asemenea, pentru persoana iubita.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

Recent comments