Adevarul despre citirile de carti tarot si citirile din palme

-

Citirile de carti de tarot si citirile din palma sunt stiinte psihice care se ocupa de personalitatea si viitorul unei persoane. Dar nici o stiinta nu este in adevaratul sens al cuvantului. Deci, care este adevarul despre citirea cartilor de tarot si chiromantia? Retineti ca adevarul poate diferi in functie de convingerile si punctele de vedere individuale.

Sunt cartile de tarot reale?

Istoria modului in care tarotul a evoluat de la un joc de salon intr-un instrument contemporan de perspectiva psihologica si explorare creativa este oarecum ambigua. Cu toate acestea, in jurul anului 1750, oamenii au inceput sa considere cartile ca fiind mistice. In vremurile moderne, multi oameni cred ca cartile de tarot sunt reale si un mijloc de a prezice viitorul. Altii cred ca cartile de tarot ofera o perspectiva si indrumari. Unii indivizi nu le dau validitate, dar totusi au lecturi distractive. In timp ce unii considera cartile de tarot un instrument al diavolului. Adevarul este ca cartile de tarot sunt doar un pachet de carti.

Adevarul despre citirile cartilor de tarot

Exista o multime de moduri de a citi carti de tarot. Adevarul este ca o lectura de tarot necesita doua calitati pe care majoritatea oamenilor le au: intuitia si capacitatea de a interpreta simboluri. Tarotul este despre analizarea diferitelor semnificatii ale cartilor sau imaginilor de pe carti si aplicarea acestor semnificatii in relatie cu alte carti din aspect sau raspandire si apoi cu viata ta sau viata unui client.

Ghicitul destinului

Unii cred ca cartile de tarot extrase sunt pur aleatorii si sunt facute semnificative de context. Altii cred ca spiritul te indruma catre cartile pe care le trageti, dar oricum nu are nicio diferenta. Cat despre daca cartile pot spune „cu adevarat” viitorul, asta depinde de ceea ce crezi. Majoritatea cititorilor cred ca tarotul este un mijloc de a obtine informatii despre o situatie, astfel incat sa poti analiza trecutul si prezentul si sa iei decizii informate cu privire la viitor. O lectura de tarot poate atrage atentia asupra aspectelor vietii tale pe care ai putea sa le fi ratat, cum ar fi comportamentele care te retin sau potentialele oportunitati de care poti profita.

Conectarea cu spiritele

Cititorii de carti de tarot au multe ritualuri, dar este adevarat ca cartile de tarot pot fi un mijloc de comunicare cu spiritele? Da, orice metoda de divinatie ar putea fi folosita in acest scop, dar poti canaliza spiritele doar daca vrei. Nu cartile de tarot se conecteaza la spirite; esti tu, folosind cartile ca vehicul. Cu toate acestea, adevarul este ca s-ar putea sa nu te conectezi deloc cu spiritele, ci cu vocea interioara a mintii tale subconstiente.

Adevarul despre Palm Reading

Chiromantia este un sistem unic. Exista miliarde de oameni in lume. Fiecare are doua maini si fiecare palma este unica. Din randurile din palme, un cititor de palme poate spune multe despre o persoana. Citirea liniei palmei, spre deosebire de tarot, a fost practicata de mii de ani. Acum douazeci si cinci sute de ani, Aristotel scria in De Historia Animaliun : „Randurile nu sunt scrise in mana omului fara motiv”.

Chiromantie medicala

In timpul miscarii iluministe din secolul al XVIII-lea din Europa, oamenii de stiinta credeau ca mainile erau incredibil de importante. In Tratatul Bridgewater, o serie de carti scrise de unii dintre oamenii de stiinta britanici eminenti ai acelei zile, Sir Charles Bell. un chirurg si fiziolog a scris mai multe cele 400 de pagini in care a atras atentia asupra complexitatii incredibile a mainii, despre care credea ca a fost proiectata de Dumnezeu. Teoriile lui Charles Darwin duc la credinta ca mana a ilustrat complexitatile evolutiei prin selectia naturala. Si ca santurile minuscule, crestele, arcadele, spiralele si liniile erau un semn al unicitatii fiecarei persoane.

Chiromantie si dermatoglife

La inceputul secolului al XX-lea a aparut dermatoglifele, care a fost o incercare de a corela diferitele trasaturi ale mainii cu afectiuni medicale specifice. A avut succes – pana la un punct. O varietate de boli mentale si fizice pot fi detectate din diferitele forme, distorsiuni si modele ale mainii. De exemplu, linia Simian, care apare la doar 3% dintre oameni, poate fi gasita la persoanele cu sindromul Down, sindromul Turner, sindromul Cohen, sindromul Klinefelter, sindromul alcoolic fetal si multe altele. Desigur, genetica, in cele din urma, a depasit potentialul de diagnostic al dermatoglifelor.

The Simian Line si Palm Readers

Cititorii Palm cred ca persoanele cu o linie Simian au dificultati in a echilibra emotiile si logica, tind sa fie asertive, incapatanate, ambitioase si au o capacitate puternica de a se concentra asupra unui anumit lucru. Conform credintelor grecesti, o linie simiana a prezis cei mai buni si mai puternici razboinici.

Un miez de adevar

Chiar daca esti un sceptic, este foarte tentant sa te intrebi daca s-ar putea sa nu existe mai mult decat un sambure de adevar in citirea palmei. Poate ca anticii au intuit cumva functionarea naturii dezvaluite astazi de medici si oameni de stiinta. Citirea palmelor nu este o stiinta in sensul obisnuit sau o abordare fara greseala a vietii. Totusi, este o forma fascinanta de cunoastere care ofera de gandit si o imagine relativ clara a ceea ce ne rezerva viitorul.

Multe Adevaruri

Adevarul despre citirile de carti de tarot si citirile din palma este ca exista multe adevaruri. Cu toate acestea, daca alegeti sa utilizati oricare dintre acestea ca sursa de informatii, acestea nu sunt toate. Sunt un pic ca Google, cu exceptia faptului ca iti cauta subconstientul. Sunt instrumente simple la care puteti accesa pentru indrumare si informatii.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

Recent comments