Cum sa activezi un pachet de tarot: Afla acum

-

Punctele de tarot sunt instrumente populare pentru divinatie si auto-reflectie. In timp ce unii pot crede ca un pachet de tarot este pur si simplu un pachet de carti, altii cred ca detine energie spirituala care poate fi activata si valorificata pentru lecturi. In acest articol, vom explora procesul de activare a unui pachet de tarot si modul in care acesta poate beneficia lecturile tale.

Ce este un pachet de tarot?

Un pachet de tarot este un pachet de 78 de carti care sunt impartite in doua categorii: Arcane majore si Arcane minore. Arcanele majore sunt formate din 22 de carti care reprezinta evenimente si arhetipuri semnificative ale vietii, in timp ce Arcanele minore sunt formate din 56 de carti care reprezinta evenimente si experiente de zi cu zi. Fiecare card are un sens unic si poate fi interpretat in diferite moduri, in functie de cititorul individual.

De ce sa activezi un pachet de tarot?

Activarea unui pachet de tarot se crede ca ii trezeste energia spirituala, facandu-l mai receptiv la intuitia cititorului si sporind acuratetea lecturilor. Fara activare, un pachet de tarot se poate simti plat si nu raspunde, ceea ce duce la citiri inexacte sau confuze. Activarea unui pachet de tarot este un pas important in conectarea cu energia sa si deblocarea intregului sau potential.

Cum se activeaza un deck?

Procesul de activare a unui pachet de tarot implica trei pasi cheie: curatare, incarcare si conectare.

Curatarea pachetului de tarot

Primul pas in activarea unui pachet de tarot este sa il curatati de orice energie negativa sau stagnanta. Acest lucru se poate face intr-o varietate de moduri, inclusiv:

  • Pata cu salvie sau palo santo
  • Plasarea cartilor sub jet de apa
  • Lasand cardurile in lumina directa a soarelui sau in lumina lunii
  • Plasarea cartilor intr-o punga cu cristale de curatare, cum ar fi cuart transparent sau ametist

Alege o metoda care rezoneaza cu tine si cu convingerile tale personale. Pe masura ce curatati cartile, concentrati-va intentia pe a elimina orice energie nedorita si a purifica pachetul.

Incarcarea pachetului de tarot

Urmatorul pas in activarea unui pachet de tarot este sa il incarcati cu energie pozitiva. Acest lucru se poate face prin:

  • Tineti cartile in maini si vizualizati-le fiind pline de lumina si energie pozitiva
  • Asezarea cartilor pe un altar sau intr-o cutie speciala dedicata practicii tale de tarot
  • Lasand cardurile intr-o punga cu cristale de incarcare, cum ar fi citrin sau carnelian

Din nou, alege o metoda care se simte potrivita pentru tine si practica ta. Pe masura ce incarcati cardurile, concentrati-va intentia pe a le infuza cu energie pozitiva si a pregati scena pentru lecturi precise si perspicace.

Conectarea cu pachetul de tarot

Pasul final in activarea unui pachet de tarot este conectarea cu energia sa. Acest lucru se poate face intr-o varietate de moduri, inclusiv:

  • Amesteca cartile in timp ce te concentrezi pe intentia ta de lectura
  • Meditand cu cartile si rugandu-le sa-ti dezvaluie energia lor
  • Dormiti cu cartile sub perna pentru a stabili o conexiune mai profunda

Pe masura ce va conectati cu pachetul de tarot, concentrati-va intentia pe construirea unei relatii cu energia sa si deschiderea catre intuitiile si mesajele sale.

Cat de des ar trebui sa va activati pachetul de tarot?

Nu exista o regula stricta si rapida pentru cat de des ar trebui sa va activati pachetul de tarot. Unii cititori isi activeaza pachetul inainte de fiecare citire, in timp ce altii o fac doar atunci cand simt ca energia pachetului are nevoie de un impuls. Depinde in cele din urma de practica personala si de relatia cu puntea ta. Cu toate acestea, se recomanda, in general, sa va curatati si sa incarcati puntea in mod regulat pentru a-si mentine energia si precizia.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

Recent comments