Ce carti de tarot reprezinta semnele zodiacale?

-

Nu este timp pentru o introducere, aceasta este o postare mare! Iata singurul tau loc pentru toate cartile de tarot care reprezinta semnele zodiacale si elementele lor cosmice. Iata cum functioneaza. Mai intai  vine cartea principala  a Arcanelor Majore  care reprezinta zodiacul. Apoi,  exista  trei carti de arcane minore  reprezentand cele trei decane ale unui semn conform aliniamentelor planetare. Iti poti verifica decanul online cautand o roata decan! S-ar putea chiar sa impartasiti unele dintre aceste atribute daca planetele voastre cad pe aceste semne. In cele din urma,  se va mentiona pur si simplu cardul judecatoresc  cel mai important.

Fiti constienti de faptul ca unele dintre aceste rezumate ar putea parea prea unidimensionale, mai negative sau mai optimiste, dar nu le priviti ca reprezentari de facto ale acestor semne. Acestea sunt doar elementele innascute, de baza, care stau la baza acestor semne, care diferentiaza zodiacul pur, pur si simplu scheletul cosmic sau subconstient pe care este construit noi-ul real! Acum, sa trecem rapid si pe scurt peste cele douasprezece zodii in ordine.

Berbec

Cartile de tarot care reprezinta Berbecul sunt Imparatul, Doua de baghete, Trei de baghete si Patru de baghete.

Imparatul

Fiind primul semn al zodiacului, aceasta carte reprezinta impulsul puternic al Berbecului catre leadership. Uneori impulsivi, alteori agresivi, traiesc fara teama si sunt proprii sefi. Ei traiesc in haos si preiau controlul asupra acestuia. Sunt o forta de neoprit, asemanatoare razboiului, cu care trebuie sa se ia in calcul!

Doua din Baghete

Marte in Berbec. Acest semn este extrem de antreprenorial. Acest card vorbeste despre dorinta lor de a trai viata pe care si-o doresc si de a sti ce isi doresc! Sunt rapid sa sara in decizii intuitive, cu ochii mereu atintiti asupra vietii pe care si-o doresc, atat de agresiv!

Trei din Baghete

Soarele in Berbec. Aceasta carte reprezinta atitudinea mare a Berbecului, dorind mereu mai mult, extinzandu-si orizonturile. Aici se vorbeste, de asemenea, despre natura lor aventuroasa, visurile de a se afla in strainatate, de a castiga bani din afaceri online sau de a fi intr-un loc de munca extrem de important, care necesita mult farmec si comunicare. Vorbesc si ei  mult !

Patru de Baghete

Venus in Berbec. Toate acestea nu inseamna ca Berbecii nu sunt angajati. Au o dorinta puternica de comunitate, de a fi viata de partid si de a face retea. Se indreapta rapid in dragoste, se indragostesc repede si pot fi foarte indrazneti. Ei vor sa fie printre alti draci cu spirit liber.

Taurul

Cartile de tarot care reprezinta Taurul sunt Hierofantul, Cinci de pentacole, sase de pentacule si sapte de pentacule.

Ierofantul

Modele de urmat, respectand reguli, traind din placere si asigurandu-si existenta. Acest card reprezinta Taurul ca un semn de profesionalism si intelect. De asemenea, vorbeste despre opinia lor inalta despre ei insisi, crezand in secret ca toata lumea ar trebui sa fie la fel ca ei.

Cinci din Pentacule

Mercur in Taur. Sub fatada increzatoare, Taurii sunt ingrijorati de bani si securitate tot timpul. Ei fac planuri pe termen lung si isi cantaresc fiecare decizie cu meticulozitate pentru a se asigura ca se plateste fara consecinte. De asemenea, aceasta carte de tarot reprezinta extremismul Taurului intre morale inalte, dar inteligenta emotionala slaba atunci cand vine vorba de a fi empatic; un fel de saracie spirituala acoperita de valori inalte.

Sase de pentacule

Luna in Taur. Cumva, intr-un fel, Taurul obtine ceea ce isi doresc. Exista un know-how subconstient cand vine vorba de manifestare! In plus, Taurii functioneaza mult mai bine in cadrul parteneriatelor de familie sau romantice, deoarece sunt alimentati si folosesc ceea ce primesc de la ei! Controversa insa, daruirea poate fi adesea unilaterala si neintentionat egoista.

Sapte de pentacule

Saturn in Taur. Acest card reprezinta invatarea eterna a Taurului. Studiosi si mereu in dezvoltare, isi ating obiectivele si confortul si isi fac imediat planuri noi pentru urmatorul lucru. Aceasta carte reprezinta, de asemenea, smerenie in exterior, dar ambitie in interior.

Zodia Gemeni

Cartile de tarot care reprezinta Gemeni sunt Iubitorii, Opt de sabii, Noua de sabii si Zece de sabii.

Iubitii

Gemenii, la prima impresie, fie te vor plictisi cu linistea lor, fie te vor soca cu extremele lor. Gemenii reprezinta dualitatea umanitatii si, prin urmare, aceasta carte reprezinta comunicarea, umorul si sanatatea Gemenilor, fiind in acelasi timp deschis la minte fata de tot felul de stimuli si idei. Cu puteri asemanatoare cameleonilor, Gemenii sunt grozavi la oglindire, la fel de mult ca sa se amestece cu fundalul.

Opt de sabii

Jupiter in Gemeni. Aceasta gandire versatila poate aduce, de asemenea, multa criza existentiala Gemenii aparent relaxati. Totul pare sa fie „inteles” si evident pentru ei, plictisit. Ei iau totul in serios, dar pana la un punct exhaustiv si mult mai bine s-ar distra atentia cu ipoteze si divertisment fantastice.

Noua de sabii

Marte in Gemeni. Factorii anteriori ar putea inspira anumiti decani sa duca vieti riscante, in ritm rapid. Ei traiesc adesea ca in teatru, creand situatii asupra carora sa se opreasca mai tarziu. Aceasta poate include autosabotarea sau crearea unei drame care sa-i tina treaza noaptea, din punct de vedere masochist, dar cel putin viata este incitanta.

Zece de sabii

Soarele in Gemeni. In cele din urma, totul iese intotdeauna invingator pentru Gemeni. Nu exista un loc suficient de jos sau de intunecat din care sa nu poata, optimist, sa iasa. De cele mai multe ori, se pot convinge de orice. Aceasta carte ii reprezinta pe Gemeni tinand lumea in varful limbii.

Rac

Cartile de tarot care reprezinta Racul sunt Carul, Doua cupe, Trei cupe si Patru cupe.

Caruta

Un semn extrem de emotionant, aceasta carte reprezinta Racul luand domnie si imblanzind, controland, directionandu-si emotiile puternice. Carapacea crabului este armura carului. Exista un erou puternic care ii face semnul cel mai familial, avand grija de cei importanti pentru ei. De asemenea, sunt niste calatori!

Doua de cupe

Venus in Rac. Tot ce vor este iubire si intelegere. Sunt prieteni loiali, frati si copii grijulii, parinti defensivi si parteneri dedicati. Prea des, insa, atrag vampiri energetici sau genul gresit de oameni care profita de inimile lor mari.

Trei de cupe

Mercur in cancer. Intr-un mediu social, Racii pot fi prost sa accepte criticile, sa urasca barfele, sa ia lucrurile personal si sunt sensibili la vibratiile rele. Ei prefera sa fie singuri decat in ​​companie proasta, dar tanjesc la companie mai mult decat orice, pentru ca vor sa fie eroul cuiva, nu al lor.

Patru de cupe

Luna in Rac. Acest card reprezinta natura contemplativa a Racului. Cand sunt lasati singuri cu gandurile lor, s-ar putea sa devina deprimati gandindu-se unde vor sa fie si de ce nu sunt inca acolo, sau sa le fie dor de cei dragi, intrebandu-se daca „castiga” in viata. Au o carcasa dura, dar sunt foarte sensibile in privat.

Leu

Cartile de tarot care reprezinta Leul sunt Forta, Cinci de baghete, sase de baghete si sapte de baghete.

Putere

La fel ca un leu, acest semn este cunoscut pentru dragostea dura. Sunt foarte posesivi cu cei apropiati, cu mandria lor si au dorinta de a controla totul pana la idealism. Este fiara pe care trebuie sa o imblanzeasca, pentru ca Leul sunt de fapt mari ingrijitori care isi rasfata iubitii si copiii, le place sa ofere cadouri si sa organizeze petreceri.

Cinci de Baghete

Saturn in Leu. Acest card reprezinta dorinta lui Leu de a iesi in evidenta si de a fi unic! Nu sunt cei mai buni lucratori in echipa si sunt foarte independenti.

Sase de Baghete

Jupiter in Leu. Sunt captivanti ca o flacara si calde ca soarele, vorbitori si interpreti carismatici. Nu este totul opozitie, pentru ca Leii lasa impresie si sunt in general populari! Chiar si Leii introvertiti, care nu doresc multa atentie, incearca sa traiasca ca regalitatea.

Sapte de baghete

Marte in Leu. Ei ataca, ei apara. Acest card reprezinta opiniile puternice si natura argumentativa a Leului. Ei evita sa manifeste slabiciune sau „imperfectiune” prin toate mijloacele si sunt de fapt foarte nesiguri. „Ai grija ce-ti doresti” este adesea lectia lui Leu, pentru ca odata ce obtin ceea ce isi doresc prea usor, sunt nemultumiti de lipsa nemeritata de vanatoare. De asemenea, vor lupta pentru familia lor si cei dragi si nu vor lasa pe nimeni sa le faca rau!

Fecioara

Cartile de tarot care o reprezinta pe Fecioara sunt Pustnicul, Opt de Pentacle, Noua de Pentacle si Zece de Pentacle.

Pustnic

Acest card reprezinta independenta Fecioarei, modestia exterioara si impulsul intern de a-si picta valoarea prin fapte fata de ceilalti. De asemenea, cartea Pustnicul reprezinta gandirea non-emotionala si abilitatile de perceptie ascutite ale Fecioarei.

Opt de pentacule

Soarele in Fecioara. Acest card reprezinta atentia deosebita a Fecioarei pentru detalii, imagine si abilitati extrem de practice care le permit sa se descurce usor si fara probleme in viata. Ei modeleaza cine sunt prin ochii altora, indiferent de adevarurile fizice.

Noua de pentacule

Venus in Fecioara. Oamenii sunt mijloacele lor pentru o viata confortabila, usoara si luxoasa. Pe de o parte, acest lucru poate insemna manipulare si alungarea altor persoane. Pe de alta parte, acest lucru denota natura lor auto-fabricata si usurinta cu care isi pot castiga existenta si cu siguranta le place confortul!

Zece de pentacule

Mercur in Fecioara. Acest card reprezinta slujirea Fecioarei fata de ceilalti. In ceea ce priveste negativ, ei ar putea fi prea selectivi fata de cine servesc si pe cine neglijeaza. Daca au recunoasterea altora, a meritat totul. De asemenea, vorbeste despre capacitatea lor de a folosi cuvintele cu intelepciune si despre gandirea lor pe termen lung.

Balanta

Cartile de tarot care reprezinta Balanta sunt Justitia, Doua de sabii, Trei de sabii si Patru de sabii.

Justitie

Persoane pasnice, sincere, conectate, carora le place sa fie alaturi de oameni, se bucura de diplomatie, deschidere la minte si armonie. Desigur, aceasta carte reprezinta Balanta! Reprezentati si de Atena, sunt atrasi de toate lucrurile frumoase si artistice.

Doua de sabii

Luna in Balanta. In mod ironic, atunci cand se gasesc ca un mediator, alegerea partilor poate fi foarte dificila pentru ei din cauza empatiei puternice si a intelegerii tuturor punctelor de vedere. Ei aleg adesea sa nu aiba nicio judecata proprie. Acest lucru fie duce la o natura moarta, fie este aruncat de la o extrema la alta.

Trei de sabii

Saturn in Balanta. Prea des, simtul lor puternic al corectitudinii si interventiile inevitabile ii pot lasa drept „baiatul rau” al unei situatii sau ii pot face pe altii sa se simta ca si cum ar fi neloiali fata de ei. Acest card reprezinta valoarea de baza a Balantei: onestitatea fata de minciunile dulci, care adesea vine cu un pret amar. Chiar daca ii doare pe toata lumea, adevarul este intotdeauna „bun”.

Patru de sabii

Jupiter in Balanta. Perspectivele echilibrate si viata armonioasa sunt adevarata dorinta a unei Balante si, de cele mai multe ori, norocul lui Jupiter este de partea lor. O odihna buna si singuratate este ceva ce pretuiesc, pentru a se reincarca inaintea urmatoarelor provocari ale Justitiei.

Scorpionul

Cartile de tarot care reprezinta Scorpionul sunt Moartea, Cinci de cupe, sase de cupe si sapte de cupe.

Moarte

Aceasta carte reprezinta transformarea nesfarsita a Scorpionului. Sunt foarte constienti de lectiile pe care le invata si traiesc intr-un haos interior pe care nimeni altcineva nu il vede. Ei pot fi foarte diferiti de-a lungul vietii si se pot schimba intr-o zi, atata timp cat schimbarile se aliniaza cu nucleul lor cel mai interior.

Cinci de cupe

Marte in Scorpion. Un semn profund de sentiment, iar aceasta carte reprezinta capacitatea complicata a Scorpionului de a simti nuante mai intunecate de emotii este ca o forma de arta. Ei pot fi pesimisti cu privire la lume, dar merg despre asta intr-un fel optimist, „inarmati” stiind ca lumea este intunecata si cruda. Pe de o parte, aceasta carte reprezinta partea mai intunecata a Scorpionului de a pastra ranchiuna si de a nu uita niciodata oamenii care i-au tradat, folosit sau mintit, deoarece loialitatea lor nu este usor.

Sase de cupe

Soarele in Scorpion. Scorpionii sunt, de asemenea, extrem de nostalgici, amintindu-si ce ar fi putut fi sau ce a fost. Spre deosebire de ultima carte, Scorpionii pot fi unii dintre cei mai jucausi si chiar copii pe care ii veti intalni. Nu sunt naivi, dar au un fel de inocenta in privinta lor. Ei calatoresc pe valurile intunecate si apreciaza cu atat mai mult lucrurile mici luminoase.

Sapte de cupe

Venus in Scorpion. Acest card reprezinta standardele inalte si indecizia Scorpionului atunci cand vine vorba de a-si dedica timpul si energia pentru ceva. De asemenea, reprezinta imaginatia lor, care, impreuna cu empatia, ii poate face cei mai intelegatori oameni care doar te „cunosc”. Ei raman neintelesi pentru ca ar putea alege sa traiasca intr-o fantezie mai degraba decat in ​​realitate.

Sagetator

Cartile de tarot care reprezinta Sagetatorul sunt cumpatarea, Opt de baghete, Noua de baghete si Zece de baghete

cumpatarea

O carte de experienta a lucrurilor, de a-si face viata impreuna, de a acorda prioritate bunastarii, optimismului si calatoriilor. Acest card reprezinta repetarea listei de lucruri de facut in viata a Sagetatorului!

Opt de Baghete

Mercur in Sagetator. Aceasta carte cu ritm rapid reprezinta mintea rapida a Sagetatorului, limba rapida, deciziile rapide, schimbarea rapida a inimii si disponibilitatea de a merge doar! De asemenea, se indragostesc de lucruri, locuri si locuri de munca rapid, avand nevoie de schimbari frecvente.

Noua de Baghete

Luna in Sagetator. Acest card reprezinta limitele Sagetator. Viata lor este plina de multe cunostinte cu putine angajamente fata de sufocarea, ancorarea celor apropiati. Sunt o adevarata definitie a unui pustnic-cosmopolit.

Zece de Baghete

Saturn in Sagetator. Lucratori seriosi, iubitori de noi abilitati si cunostinte, Sagetatorul poate de multe ori sa muste mai mult decat poate mesteca. Interesul lor intens si entuziasmul pentru multe lucruri ii lasa adesea accidental cu prea multe lucruri de luat cu ei, confruntandu-se cu alegerea intre a se stabili si a lasa totul in urma pentru a continua sa se miste.

Capricornul

Cartile de tarot care reprezinta Capricornul sunt Diavolul, Doua de Pentacle, Trei de Pentacle si Patru de Pentacle.

Diavolul

Acest zodiac este adesea cel mai mare dusman si obstacol al lor. Ei se mentin la standarde inalte, dar sunt curios despre experientele toxice ale vietii. Vor dori relatii, dar vor sabota incercarile romantice. Au ambitie catre un scop, dar gasesc modalitati de a amana. Sunt extrem de inteligenti, dar sunt subestimati in mediile sociale din cauza faptului ca afiseaza o persoana publica.

Doua din Pentacule

Jupiter in Capricorn. Hotarat si muncitor cand vine vorba de obiectivele si pasiunile lor personale pe termen lung, aceasta carte reprezinta capacitatea Capricornului de a continua sa impinga acolo unde altii ar fi renuntat. Bineinteles, atunci cand plictiseala sau alte prioritati apar, ei abandoneaza absolut planul, dar doar temporar, revenind mereu la imaginea de ansamblu.

Trei din Pentacule

Marte in Capricorn. Acest zodiac nu este un lucrator in echipa, dar singura modalitate de a progresa in viata este sa ceri ajutor sau sa lucrezi cu ceilalti, chiar daca doar pentru a-i tine la raspundere. Au incapatanarea si dorinta de a escalada un munte, dar adesea le lipseste strategia si au nevoie de altii care sa-i ajute sa-i dirijeze.

Patru de Pentacule

Soarele in Capricorn. Aceasta carte reprezinta partea materiala a lui Capricorn. A trai o viata de a castiga si de a cheltui bani este despre ei, desi adesea se plesnesc pentru cei din urma, deoarece efortul pe termen lung catre succesul financiar este oprit de propriile lor decizii proaste.

Varsator

Cartile de tarot care reprezinta Varsatorul sunt Steaua, Cinci de sabii, sase de sabii si sapte de sabii.

Steaua

Trezire, schimbare, inovare; aceasta carte reprezinta inventivitatea Varsatorului si cautarea unui nou mod de a face lucrurile, modelandu-si ei insisi si viata lor spre un vis.

Cinci de sabii

Venus in Varsator. Aceasta carte reprezinta spiritul rebel al Varsatorului. Ei au opinii puternice despre societate, relatii si viata in general si gandesc diferit de „normele” publice.

Sase de sabii

Mercur in Varsator. Acest card reprezinta abilitatile Varsatorului de a rezolva probleme. Cu o gandire intemeiata, logica si obiectiva, ei se concentreaza mai degraba pe ceea ce este mai degraba decat pe ipotetice si isi pot face drumul de la dificultatile lor actuale la vietile pe care si le doresc si nu se opresc mult timp asupra problemelor.

Sapte de sabii

Luna in Varsator. Cu un stil si o personalitate distincte, acest zodiac este adesea cel ciudat dintr-o multime. Au un mare potential in ei si il stiu, cautand mereu scurtaturi sau autostrazi pentru a-si dezlantui gandirea creativa si pentru a-si castiga existenta din ea.

Pesti

Cartile de tarot care reprezinta Pestii sunt Luna, Opt de cupe, Noua de cupe si Zece de cupe.

Luna

Poate cea mai psihica, poate cea mai paranoica, aceasta carte reprezinta cuvantul interior haotic al Pestilor ascuns in spatele apelor nemiscate. Persoane extrem de creative si sensibile, pot fi prost in a avea grija de ei insisi, deoarece sunt prea ocupati sa aiba grija de ceilalti, sunt obositi, supusi sau dependenti.

Opt de cupe

Saturn in Pesti. Aceasta carte reprezinta valorile Pestilor de umanitate si virtute. Negativele lumii le pot ingreuna cu adevarat, un sentiment de evadare traind in fundul capului lor. Ei sunt in cautare continua pentru locul si scopul lor in lume.

Noua de cupe

Jupiter in Pesti. Aceasta carte reprezinta compasiunea innascuta a Pestilor si conexiunea cu lumea. Intrebari legate de viata, univers si toate deoparte, ei nu s-ar numi „nefericiti”, gasind mereu o modalitate de a se multumi si de a fi recunoscatori pentru ceea ce au, oricat de dezordonate ar deveni lucrurile!

Zece de cupe

Marte in Pesti. Acest zodiac este intr-o calatorie de-a lungul vietii catre fericire. Sunt romantici fara speranta, dar uneori ceea ce isi doresc nu se potriveste cu asteptarile lor. Intr-o incercare agresiva de a-si scuti idealurile si/sau iluziile de a fi tulburate, s-ar putea sa nu inceapa niciodata aceasta calatorie.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

Recent comments