Incerci sa manifesti ceva? 6 lucruri pe care un intuitiv vrea sa le faci

-

Manifestarea poate insemna sa aduci ceva nou-nout in viata ta, cum ar fi o noua cariera, sau sa aduci o dinamica nou-nouta pentru ceva deja in viata ta, cum ar fi o conexiune mai hranitoare cu partenerul tau romantic sau o atitudine mai iubitoare fata de tine.

Cand vrem sa manifestam ceva, totusi, este normal sa ne dorim foarte mult, ceea ce poate face ca energia noastra in jurul acestei probleme sa fie intensa si grea. Cu toate acestea, ceea ce produce adesea rezultate mai rapide si mai bune este pastrarea unei energii mai usoare.

Deci, daca doriti sa va manifestati, incercati aceste sfaturi pentru a va usura propria energie in jurul celui mai recent obiectiv al dvs.:

Amintiti-va ca ajustarea energiei este o tehnica subtila, dar unul dintre cele mai puternice instrumente de manifestare

Nu subestima ajustarea energiei tale – magneticele mai subtile, nevazute ale energiei, care strabat toata lumea si toate, sunt forte puternice.

Usureaza-ti energia in jurul unei probleme mai mici din viata ta, cum ar fi gasirea unor locuri bune de parcare sau cunoasterea noilor vecini si observati efectul pozitiv asupra manifestarilor dvs. in jurul acestei probleme. Iti poti usura energia pur si simplu exersand sa fii mai relaxat in jurul unei probleme.

Pe masura ce exersati sa fiti mai relaxat cu atentie cu privire la o problema din viata voastra, poate crea noi cai neuronale in creierul dvs. despre aceasta problema.

Recunoasteti cat de mult inseamna aceasta problema pentru dvs. si simtiti-va sentimentele

A-ti usura energia nu inseamna sa te prefaci ca aceasta problema nu este importanta pentru tine. Atunci cand incerci sa manifesti o sanatate mai buna sau o casa mai buna, este normal sa ai emotii mari in jurul acestor aspecte extrem de importante ale vietii tale.

Iti poti dori o prietenie mai profunda cu un frate sau un partener romantic, de exemplu, simtindu-te trist ca in acest moment esti mai deconectat de ei, in acelasi timp, iti usureaza energia.

Energia si emotiile se influenteaza reciproc, dar sunt separate. Uneori, pur si simplu validarea si procesarea emotiilor – prin exprimarea acestora unui terapeut sau unei alte persoane sigure si pline de compasiune – va poate ajuta de fapt sa va usurati energia printr-un sentiment de eliberare, usurare sau acceptare. Nu lupta cu sentimentele tale.

Adopta o atitudine sanatoasa, mai usoara

Atitudinea noastra fata de o situatie poate face foarte mult pentru a usura energia. Daca doriti sa manifestati mai multi bani, de exemplu, exersarea recunostintei pentru fondurile pe care le aveti deja si orice suma mica de bani care intra va poate usura semnificativ energia.

Predarea si deschiderea catre rezultate diferite usureaza energia uimitor si poate ajuta la deschiderea de noi oportunitati, optiuni si miscare inainte.

Gasirea unei semnificatii mai profunde in momentele dificile – cum ar fi urmarirea unui obiectiv, deoarece ii va ajuta pe altii la fel de mult pe cat de mult va va aduce beneficii, sau imaginarea modului in care o provocare va poate ajuta sa cresteti, sa va vindecati sau sa fiti de mai multa slujire – poate usura energia, poate oferi motivatie , si atrage energie de sustinere catre tine.

Conectati-va cu intuitia pentru a va usura energia

Intelepciunea intuitiva este diferita de intelepciunea emotionala, desi ambele va ofera o perspectiva importanta. Intuitia ta este mai obiectiva si detasata intr-un mod sanatos, capabila sa se ridice deasupra preocuparilor si emotiilor intense de astazi si sa priveasca imaginea de ansamblu a calatoriei sufletului tau.

Toata lumea este intuitiva in mod natural, iar intuitia ta are acces la o foaie de parcurs mai buna cu multe cai posibile. In plus, va poate ajuta sa discerneti care dintre aceste cai sunt cele mai bune optiuni pe care le puteti urma. Conectarea mai atenta cu intuitia ta in fiecare zi iti usureaza energia si ofera spatiu sanatos din dorintele intense.

A-ti usura energia inseamna a renunta la incercarea de a controla o problema. Actionarea proactiva, asertiva si controlul a ceea ce poti este foarte sanatos si ajuta la manifestare. Dar incercarea de a controla ceea ce nu poti – cum ar fi felul in care se simte o alta persoana sau alegerile libere ale ei – de fapt impiedica fluxul de energie exterioara care sustine scopul tau.

Microgestionarea fiecarui detaliu poate, de asemenea, sa controleze excesiv si sa incetineasca fluxul de energie sanatoasa. Amintiti-va ca energia vrea sa curga si, atunci cand va tineti dorintele mai liber, slabiti constrangerea din jurul manifestarii voastre.

Acest lucru permite energiei mai utile si fortei vitale sanatoase sa curga si sa va alimenteze efortul de manifestare. O energie mai usoara este o energie oarecum mai slaba.

Inmultiti-va abordarea

Abordati cu atentie orice si oricine este conectat la obiectivul dvs. de manifestare cu mai multa compasiune si blandete. Pastreaza-ti limitele sanatoase in timp ce incerci sa practici regula de aur de a-i trata pe ceilalti asa cum ai prefera sa fii tratat.

Abordarea oricarei parti a zilei cu mai multa blandete si compasiune – cum ar fi modul in care interactionati cu un reprezentant al serviciului pentru clienti sau cum va vorbiti in mintea dvs. – chiar daca nu are nimic de-a face cu ceea ce incercati sa manifestati, poate fi benefic.

Usurarea energiei in jurul unui aspect al vietii tale poate avea un efect holistic de ondulare care te determina sa te relaxezi cu privire la alte probleme. Daca sa va usurati energia in jurul obiectivului dvs. se dovedeste foarte dificil, incercati mai intai sa va usurati energia in jurul altceva.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

Recent comments