Cum sa-ti pastrezi pachetele de tarot in stare buna?

-

In primul rand, este important sa realizezi ca nu este un lucru inerent rau sa ai un pachet de tarot care prezinta semne de uzura. Asta inseamna de obicei ca va bucurati de deck-ul si il folositi! Dar, evident, nu vrei sa accelerezi acest proces de uzura mai mult decat este necesar. Deci, exista ceva ce puteti face pentru a va pastra pachetul de tarot si pentru a-l face sa reziste cat mai mult posibil? Dupa cum se dovedeste, cu siguranta exista.

Cum sa va mentineti cartile de tarot in stare buna?

Pastrati pachetul de tarot intr-o zona uscata si racoroasa

Cardurile sunt facute din hartie de carton armat, iar hartia nu se amesteca bine cu umezeala. Pachetul tau de tarot se va ingramadi si poate deforma daca nu este depozitat intr-un mediu uscat si racoros. Oamenii care traiesc in clima uscata sunt norocosi si puntile lor pot rezista multe luni sau chiar ani daca sunt ingrijiti. Daca locuiti intr-un climat umed, atunci puntile vor vedea mai multa uzura din cauza asta.

Folositi carduri cu mainile curate si uscate

Pielea retine umezeala. Daca mainile tale sunt umede, puntea ta absoarbe umezeala. De asemenea, umezeala poate ramane prinsa intre cartile de tarot din pachet, ceea ce poate deforma si ingrosa cartile individuale in timp. Cand manevrati un pachet de carti de tarot cu mainile murdare, aceasta mizerie are obiceiul de a se desprinde si, impreuna cu uleiurile din piele, sa gaseasca o noua casa pe pachet. Inainte sa stii, acele margini clare si curate incep sa para ingalbenite sau sa apara in mod misterios pete de murdarie pe ele.

Pastrati-va corect cardurile atunci cand nu sunt utilizate

In primul rand, nu folositi niciodata benzi de cauciuc, va rog! De ce nu? Banda de cauciuc poate lasa un semn pe marginea cartilor. De asemenea, in timp, acea banda de cauciuc va deveni fragila si se va rupe. Mai rau, cand adaugati putina caldura, se va topi si veti avea bucati de cauciuc lipite de carti. In al doilea rand, nu puneti niciodata carti in buzunare. Sunt umede si corpul tau va deforma cartile. Foloseste cutia sau o punga de carti de tarot. Ambele va vor ajuta sa va pastrati cardurile in stare buna. Daca va lasati cartile in aer liber, acestea sunt vulnerabile la umezeala si vor atrage, de asemenea, praful 

Pastrati-va puntile plate sau chiar adaugati putina greutate deasupra

Pastrati-va pachetele de tarot plat. Veti descoperi ca opiniile despre acest subiect variaza, dar atunci cand sunt depozitate plat, gravitatia este de partea dvs., apasand cartile una impotriva celeilalte intr-un mod natural. Daca banuiti ca cartile dvs. s-au deformat si nu mai sunt complet drepte, puteti pune niste carti grele deasupra pentru o zi sau doua.

Intinde-ti cartile de tarot pe o masa peste noapte

Uneori, cartile tale vor deveni aglomerate si nu se vor mai raspandi frumos dupa ce murdaria si uleiul intra intre ele. Incercati sa le intindeti peste o masa si lasati-le sa iasa la aer pentru ceva timp. 

Evitati lumina soarelui

Lumina soarelui are tendinta de a se inalbi, iar daca ceva este lasat in lumina directa a soarelui pentru perioade lungi de timp, inevitabil se va deteriora. Nu puteti cumpara protectie solara pentru carduri, dar le puteti tine departe de soare, asigurandu-va ca cardurile sunt depozitate in siguranta in carcasa atunci cand nu sunt folosite. Acest lucru se aplica si atunci cand cartile de tarot sunt in interiorul carcasei – nu o lasati pe pervazul ferestrei dormitorului, unde cutia va sta ore in sir in plin soare.

Evitati caldura

Aceasta nu este stiinta rachetei, evident, dar nu as vrea sa stau sub flacarile aprinse ale motoarelor de rachete, nu-i asa? In mod similar, nu este ideal ca cartile tale de tarot sa fie expuse la cantitati semnificative de caldura. Caldura poate accelera reactiile chimice, iar schimbarile de temperatura vor face ca lucrurile sa se extinda si sa se contracte. Inevitabil, acest lucru va duce la probleme precum deformarea, pe care chiar doriti sa le evitati.

Curatati-va in mod regulat pachetele de tarot

Curatarea si curatarea pachetului de tarot poate insemna o varietate de lucruri. Unii oameni spun ca „stergeti” cartile inseamna ca le neutralizati in mod intentionat. La fel ca atunci cand ai o problema cu computerul si chemi un expert si iti spun: „L-ai repornit?”. Ei bine, asta este ceea ce ai de facut cu cartile tale. Incercati sa le reporniti inapoi la setarile din fabrica si sa stergeti toate fisierele personalizate stocate in el. Puteti citi mai multe despre cum sa va curatati pachetul de tarot aici.

In cele din urma, cartile de tarot se vor uza in cele din urma, dar asta nu este un lucru rau

Vestea proasta este ca un pachet de carti de tarot se va uza. Este doar o realitate a vietii, asa ca trebuie sa-l accepti. La fel este si pentru noi, cu cat avem mai multe aventuri in viata, cu atat mai multe sperii avem la sfarsitul acesteia. Dar asta inseamna ca am trait cu adevarat. Deci un pachet de tarot care prezinta semne de uzura nu este un motiv de tristete sau durere. Un deck care este folosit si savurat este un pachet fericit! Deci, de fapt, semnele de uzura sunt, de obicei, dovezi ca folosesti o punte si te bucuri de ea asa cum este – si asta este adesea mai bine decat sa o lasi neatinsa de teama ca s-ar putea rani.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

Recent comments