Cartea de tarot Imparateasa – semnificatii carti tarot

-

Cartea de tarot Imparateasa o simbolizeaza pe Isis, maternitatea, feminitatea si fertilitatea. Imparateasa este creatoarea vietii, romantismului, artei. Simbolurile de baza ale tarotului pentru aceasta carte sunt rochia decorata cu rodii, o coroana de douasprezece stele cu sase varfuri, o tija, un scut in forma de inima inscris cu simbolul pentru Venus si un camp de grau copt.

Imparateasa din tarot este un conducator, dar una blanda, obtinand avantaje prin mijloace pasnice. Ea sugereaza si convinge, facand ca alegerile ei sa para doar singurele rezonabile. In timp ce Imparatul din tarot este inarmat pentru lupta si dornic sa se angajeze in ea, imparateasa ramane pe tronul ei, relaxata, facand lucrurile aparent fara eforturi. Daca imparatul este razboinic, este un om politic. Ar putea castiga razboiul, dar imparateasa din tarot controleaza tara in timpul pacii.

Tarot online – Imparateasa

Atitudinea Imparatesei din tarot sunt atat de blande, incat chiar si dusmanii ei se simt binecuvantati, in timp ce ea ii dezarmeaza de puterea lor si ii transforma in subiecti fideli, indiferent daca sunt constienti sau nu.

Imparateasa din cartile de tarot este ceea ce se numeste monarhul iluminat, o expresie folosita pentru conducatori, in special de la sfarsitul secolului al XVIII-lea, care au avut ambitii culturale si academice pentru tarile lor, inspirate de ideile iluminismului. Un astfel de monarh a fost Ecaterina cea Mare a Rusiei, care este infatisata in toata splendoarea ei pe tabloul pictat de Alexander Roslin in 1777.

Imparateasa – semnificatii tarot online

Daca Imparateasa reprezinta o persoana intr-o citire de divinatie, atunci acea persoana detine resursele necesare pentru a face lucrurile sa se intample si a obtine tot ceea ce isi doreste pe cale diplomatica. Imparateasa este amabila. Deci, nu exista niciun motiv sa protestezi. Daca esti doar politicos, toate vor fi bune.

Cartea de tarot Imparateasa – semnificatii eveniment

Daca Imparateasa reprezinta un eveniment in tarot online, aceasta solicita calm si alegerea deciziilor cu atentie deoarece lucrurile sunt mult mai delicate decat ar putea parea. De asemenea, sugereaza sa realizezi mult mai mult prin blandete decat prin forta bruta, chiar daca esti capabil sa adopti forta. Cautati o solutie castig-castig. Toata lumea te va lauda pentru asta.

Imparateasa – Tarot personalizat

Daca Imparateasa apare intr-o ghicire in carti de tarot si se refera la tine, inseamna ca ai calitatile Imparatesei – fie ca este temporar sau constant. Acest lucru inseamna ca veti gasi solutia pasnica chiar si la o problema care implica multe conflicte.

Imparateasa – semnificatie carte tarot verticala

Cand cartea Imparateasa este verticala intr-o citire a tarotului, simbolizeaza actiunea, dezvoltarea, realizarea, mama / sora / sotia si evolutia. Aceasta carte de tarot va spune ca, daca doriti ca dorintele voastre sa fie indeplinite, trebuie sa va exercitati rabdarea si sa permiteti lucrurilor sa incolteasca. Va incurajeaza sa luati legatura cu latura feminina si sa va concentrati pe a fi un bun model. Nu este surprinzator ca poate indica, de asemenea, fertilitatea si sarcina.

Imparateasa – Tarot dragoste

Cartea de tarot Imparateasa intr-o citire in tarot dragoste, este excelenta. Daca sunteti singur, iesiti din zona de confort si intalniti-va potentiala dragoste. Daca te afli intr-o relatie, inseamna ca legatura ta se va imbunatati si va fi plina de dragoste reciproca, respect si afectiune profunda.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent comments

Vrei o consultatie de Tarot Instant?

Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.