5 sfaturi esentiale pentru un incepator in ale tarotului

-

Tarotul este una dintre cele mai utilizate forme de divinatie, prin care poti sa intelegi cum trecutul iti afecteaza trairile si gandurile din prezent si cum toate acestea se vor reflecta in viitor.

Tarotul iti ofera o serie de perspective de care sa tii cont atunci cand iti urmezi calea destinului. Poate fi vorba de sfaturi practice, de indrumarea spre o alegere potrivita si multe alte raspunsuri care sa te ajute sa vezi mai clar si constient adevaratul sens al vietii tale.

Daca te-ai hotarat sa inveti arta tarotului, atunci s-ar putea ca la inceput sa te simti coplesita de toate optiunile de pachete de carti, semnificatii si informatii. Secretul din spatele oricarui tip de succes este rabdarea si abordarea pas cu pas a procesului de invatare si de dezvoltare a intuitiei.

Iata care sunt 5 sfaturi esentiale pentru incepatorii in ale tarotului, venite din partea profesionistilor:

Alege un pachet de carti cu care sa rezonezi

Exista o serie de mituri care spun ca primul pachet de carti de tarot ar trebuie sa fie primit cadou, dar nu exista niciun principiu real care sa sustina acest lucru. Asadar tot ce trebuie sa faci este sa vezi cat mai multe pachete de carti, sa simti care este potrivit pentru tine, care are imaginile cat mai clare in acord cu intuitia ta. Ca sa fii sigura ca inveti si percepri semnificatiile mult mai usor, alege doua pachete de carti pentru inceput. Unul clasic Rider-Waite, iar celalalt spre care se indreapta inima ta.

Purifica regulat pachetul de carti

Este indicat sa purifici pachetul de carti imediat dupa ce l-ai cumparat. Vrei sa elimini orice influenta negativa si orice energie straina care ar fi putu fi captate in drumul lui spre tine. Purificarea se poate face foarte simplu. Treci pachetul prin fum de tamaie sau de salvie, il amesteci de cateva ori in fiecare zi, pentru a imprima cat mai multa energie personala, pui deasupra pachetului un cristal de curatare, cum este ametistul sau turmalina neagra. Ai grija de pachetele tale de carti de tarot si ele iti vor raspunde pe masura.

Invatarea intuitiva a semnificatiilor

Exista numeroase carti in care se explica semnificatia detaliata a fiecareia dintre cele 78 de carti. Primul instinct este de a invata pe de rost simbolistica, insa cel mai bine este sa privesti cu sufletul deschis fiecare carte si sa vezi ce reprezinta pentru tine. Dupa aceea poti sa vezi care sunt semnificatiile clasice si cum le poti adapta in functie de propria ta viziune. Este un proces care necesita timp, insa vei reusi prin perseverenta si determinare.

Jurnal de tarot

Un mod prin care poti sa inveti si sa deslusesti mai indeaproape sensul cartilor este tinerea unui jurnal zilnic de tarot. In fiecare dimineata, dupa ce te trezesti, spune o rugaciune pentru ghidare spirituala, amesteca pachetul si trage o carte. Observa ce mesaj iti transmite pentru ziua respectiva, noteaza semnificatiile si seara, intoarce-te la notite si completeaza cu ceea ce ti s-a intamplat semnificativ si are legatura directa cu cartea de tarot.

Incepe cu etalari simple

Poti incepe cu etalarea zilnica de 1 carte, asupra careia sa te concentrezi, cu care sa te conectezi cat mai profund. Apoi daca vrei sa afli ce te sfatuieste universul cu privire la o anumita situatie, alege etalarea cu 3 carti, unde prima reprezinta trecutul, a doua situatia actuala, iar a treia ceea ce rezerva viitorul. Observa modul in care cartile comunica intre ele, atmosfera generala care ti-o transmit. Daca sunt personaje in ce fel interactioneaza unele cu celelalte, prin ce fel de situatii trec, cat de fericite, suparate sau triste sunt.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent comments

Vrei o consultatie de Tarot Instant?

Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.