Categories
Tarot

Cititul in tarot in functie de fazele lunii

Cititul in tarot depinde foarte mult de cat de dezvoltata este intuitia celui care interpreteaza semnificatia cartilor si cat de empatic este cu nevoile clientului. Dincolo de simbolistica originara a tarotului acesta se imbina foarte bine cu elemente de numerologie, astrologie si alte tipuri de divinatie.

Mai mult decat atat, in privinta practicilor oculte, exista anumite perioade specifice, in functie de fazele lunii, atunci cand putem afla raspunsuri mai clare cu privire la anumite situatii sau intuitia cititorului este mult mai ridicata. Energia lunii este feminina si puternic conectata cu ciclurile din natura, potentand puterile pshice, intuitia, empatia si imaginatia.

Vom vedea care sunt fazele lunii si cum pot fi acestea corelate cu cititul in tarot.

Luna Noua

Luna noua vorbeste despre inceputuri, pe toate planurile, idei si ganduri care incep sa fie puse in practica. In aceasta zi si perioada urmatoare este bine sa intrebi tarotul cu privire la posibilitatile de avansare la locul de munca, gasirea unui job nou, inceperea unei relatii, conceperea unui copil, cerere in casatorie, investitie financiara sau orice alt tip de proiect. Vei vedea ca vei primi raspunsuri mult mai clare si precise cu privire la aceste teme.

Luna in crestere

Perioda de luna in crestere incepe din a treia noapte de la luna noua. Este momentul ideal de a citi in tarot despre planurile pe care ni le-am facut deja, cum o sa decurga in viitorul apropiat. Poate vrem sa stim cum o sa ne mearga la noul loc de munca sau daca este timpul propice pentru a vorbi despre o avansare in functie. Poate vrei sa descoperi cat de sigura este relatia pe care de abia ai inceput-o si care sunt adevaratele intentii ale persoanei iubite.

Luna Plina

Perioada dinainte, in timpul si imediat dupa momentul cu luna plina este incarcata cu o crestere a intuitiei, deschiderii spre divinatie, cai spirituale si magie. La luna plina cititul in tarot devine cel mai clar si poate oferi raspunsuri cu privire la teme care tin de suflet, sensul existentei, succesul profesional, familie.

Este un moment bun de a-ti incarca pachetul de carti de tarot cu energia intuitiva a lunii. Pune afara intr-un loc sigur sau pe pervaz pachetul cu carti de tarot, in noptile cu luna plina. Vei vedea cum cartile vor deveni mai clare in ceea ce reprezinta pentru tine si te vor ajuta sa oferi perspective reale si constructive clientilor.

Luna in descrestere

Atunci cand luna este in descrestere este bine sa etalam cartile de tarot pentru a afla cum ne putem detasa, separa de lucrurile negative din viata noastra. Poate fi vorba de partenerul de viata, locul de munca sau alte influente care ne blocheaza evolutia si ne impiedica sa mergem mai departe. De asemenea, prin intermediul cartilor de tarot poti sa descoperi eventualele obstacole care stau in calea succesului personal sau profesional, pe care inca nu le percepi in plan real.

Luna Oarba

Atunci cand vorbim de luna oarba ne referim la doua zile inainte de luna noua, cand totul este mai confuz si neclar. Acest lucru se transpune si in modul in care citim si interpretam cartile de tarot pentru uzul personal sau pentru clienti. Este mai bine sa se faca o pauza de la citit, daca este posibil, pentru ca se poate sa intampinam dificultati in gasirea de raspunsuri sau acestea pot fi inselatoare si ne pot ghida gresit urmatorii pasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *