Categories
Tarot

Afla semnificatia cartii destinului tau in tarot

Toate formele de divinatie sunt strans legate intre ele, astrologia, numerologia, tarotul au corespondente si semnificatii comune pentru diverse aspecte ale vietii. Acelasi principiu se aplica si in cazul numarului destinului, calculat prin adunarea cifrelor datei de nastere si reducerea rezultatului la o singura cifra.

Acest numar al destinului ne ofera informatii despre felul nostru de a fi in aceasta viata, calitati, defecte, tipuri de profesii care ni se potrivesc, unele lectii karmice pe care trebuie sa le invatam si menirea noastra pe pamant in acest moment. Numerologia se intalneste cu tainele tarotului si fiecare numar al destinului de la 1 la 9 are cate o carte cu semnificatii mistice, care iti ofera informatii despre existenta sufletului in acest corp.

Vom vedea care sunt cartile care corespund fiecarui numar al destinului si semnificatiile acestora pentru o mai buna intelegere a vietii actuale.

1 – Magicianul

Cei cu numarul destinului 1 sunt foarte practici, au planuri bine puse la punct pentru atingerea oricarui obiectiv si fac tot ce le sta in putinta pentru a reusi in viata. Se folosesc de diferite mijloace, de accea unii dintre ei pot fi manipulatori sau oportunisti, interesati numai de beneficiile personale. Sunt inteligenti, intreprinzatori si invata repede orice isi pun in plan.

2 – Marea Preoteasa

O carte legate de intuitie si mister, cei care au numarul de destin 2 sunt atrasi de fortele oculte, ezoteric si spiritualitate. Majoritatea au intuitia foarte bine dezvoltata, mai ales femeile, care se pot folosi de acest lucru pentru a-si indeplini scopurile mult mai usor si rapid. Pot fi persoane secretoase, care nu se incred usor in oricine si cu o tendinta spre visare cu ochii deschisi.

3 – Imparateasa

Cei care au cartea Imparateasca corespondent cu numarul destinului sunt oameni foarte muncitor si iubitori. Se implinesc atunci cand intemeiaza o familie si se simt in largul lor atunci cand ii ajuta pe cei din jur, in orice fel cu putinta. Pot fi foarte crativi si cu imaginatie, insa atentie mare la tendinta de exagerare, munca in exces si stres ridicat.

4 – Imparatul

Persoanele dominate de influenta Imparatului sunt persoane autoritare, care stiu foarte bine ce vor de la viata si extrem de determinate in a-si atinge scopul. Pot fi foarte buni lideri la locul de munca sau in comunitate. Sunt un sprijin de nadejde pentru cei apropiati si pun foarte mare pret pe adevar si cinste.

5 – Marele Preot

Cei cu numarul destinului 5 sunt foarte liberi in gandire, le place sa traiasca viata din plin si sunt mereu pe fuga. Pot avea tendinta unei vieti agitate, in care pot fi supusi provocarilor de orice fel. Sunt foarte imaginativi si buni in domeniul educatiei. Iubesc conceptul de familie si copii.

6 – Indragostitii

Persoanele nascute sub acest semn sunt foarte sufletiste, inclinate spre familie si viata de cuplu. Trec cu usurinta peste orice dificultate si se adapteaza usor in functie de situatie. Pot fi incapatanati si tind sa-si sustina punctul de vedere pana in panzele albe. Pot lucra in domenii care sa-i tina conectati cu ceilalti si comunitate.

7 – Faetonul

Aceste persoane sunt foarte hotarate si cu multa vointa pe toate planurile vietii. Simt nevoia de a detine controlul in orice situatie si de aceea pot sa aiba, uneori, probleme de relationare cu ceilalti. Au o gandire pragmatica, realista si o atitudine rationala asupra existentei. Sunt deseori introvertiti, care au nevoie de timp petrecut singuri pentru a-si reincarca energia.

8 – Forta

Foarte puternici si plini de vointa, cu noroc in domeniul carierei, persoanele nascute sub numarul 8 al destinului sunt foarte bine priviti in societate. Au valente de lider innascut si le place sa detina puterea. Pot fi vanitosi sau narcisisti, daca ajung sa profite in mod necuvenit de accesul la putere si forta, pe care le ofera destinul.

9 – Eremitul

Cei nascuti sub cifra 9 a destinului sunt inclinati spre spiritualitate si ezoteric. Dispun de o mare intuitie si au nevoie sa lucreze singuri sau in medii echilibrate energetic, pentru a-si pune in valoare creativitatea si imaginatia. Pot fi foarte buni sfatuitori si buni ascultatori, empatici si atenti la nevoile celor din jur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *