Categories
Tarot

Care sunt cartile de tarot care prevestesc raul

Tarotul ne poate directiona gandurile si sentimentele spre noi perspective, ne poate face sa intelegem actiuni, comportamente si atitudine, ale noastre sau ale celorlalti. Interpretate intuitiv, cartile de tarot pot sa ne avertizeze cu privire la anumite evenimente viitoare, sa ne ghideze pasii spre luarea celei mai bune decizii si de a percepe lucrurile din jurul nostru, intr-un mod obiectiv.

Cartile de tarot clasice se impart in doua categorii, arcanele majore si arcanele minore, insumand un numar de 78 de carti. Printre acestea regasim carti care fac referire la dragoste si relatii, la studii, calatorii, noi inceputuri, noroc si alte aspecte din viata noastra de zi cu zi. Insa, multi dintre cei care aleg sa-si cunoasca viitorul prin intermediul tarotului, se tem de acele carti cu mesaje negative, despre care vom vorbi in cele ce urmeaza.

Indragostitii

La prima vedere am putea spune ca este o carte care exprima iubire, pasiune si noroc. Desigur, in diferite conjuncturi si in functie de celelalte carti de pe masa, poate semnifica exact aceste lucruri. Insa, la nivel general, cartea indragostitii ne avertizeaza ca suntem in fata luarii unei decizii destul de dificile, pentru ca trebuie sa ne decidem asupra a doua situatii sau obiecte care ne plac foarte mult. Mai poate semnifica gelozie, posibilitatea unei influente din partea a unei a treia persoane intr-o relatie.

Diavolul

Diavolul ne face sa ne gandim la toate ispitele din viata noastra la acest moment. Poate fi vorba de dependente sau alte placeri care nu fac decat sa ne influenteze negativ bunul mers al vietii, ne aduc rele si obstacole. Mai poate semnifica pasiuni interzise intre doua persoane, alegerea iubitului/iubitei nepotrivite, pentru care credem ca simtim iubire, dar in fapt, este vorba doar de o puternica atractie sexuala, care nu va duce la nimic de durata.

Turnul

Este de ajuns sa privim modul in care este reprezentat turnul in cartile de tarot, pentru a ne da seama, ca nu este un semn bun. Ne avertizeaza ca este pe cale sa se intample o tragedie, o situatie haotica sau o trauma, care ne va marca bunul curs al vietii. Tot ce am cladit pana acum se poate prabusi intr-un moment, orice plan sau obiectiv nu se va indeplini, pentru perioada in care se face citirea tarotului.

Luna

Luna ne trimite spre gandurile cele mai intime, spre intuitie si vise premonitorii. Ne poate indruma spre luarea unor decizii impulsive, de moment, care nu se vor dovedi decat dezamagiri in viitor. Daca esti in situatia de a face un pas important, este bine sa-ti reevaluezi optiunile, sa nu te lasi dus de iluzii si sperante desarte, sa vezi in mod rational si practic intregul tablou. Luna mai poate semnifica frica si teama de a merge inainte, confuzia si deziluzia in diferite situatii ale vietii.

5 de cupe

Atunci cand apare aceasta carte inseamna dezamagiri, deziluzii, tristete. Ne lasam prinsi in mrejele trecutului, nu putem trece peste anumite situatii, suntem blocati de ganduri negative. Orice plan pe care il incepem acum, mai mult ca sigur va esua, nu suntem pregatiti sa mergem mai departe, mai avem de invatat din lectiile de viata din trecut.

5 de pentagrame

Aceasta carte anunta pierderi mari, fie ca vorbim de planul financiar, al carierei sau de cel sentimental, legat de familie. Mai este in acelasi timp un semn de boala, de agravare a unor afectiuni prezente si ne indica sa avem mai multa grija de sanatatea noastra, in prezent. In ceea ce priveste partea sentimentala, persoana cu care esti in acest moment, s-ar putea sa nu simta la fel pentru tine, sa fie de fapt alte lucruri la mijloc, care va leaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *