Cartea de Tarot Preoteasa – predictii si insemnatate

-

Cartea de Tarot Preoteasa simbolizeaza sexualitatea, misterul si puterea mai mare. Simbolurile de baza ale acestei carti sunt culorile albastru, alb si negru, rodii, o coroana de luna Isis, voal, cruce solara, luna semiluna si stalpi. ,,B” reprezinta Boaz: negatie si severitate. ,,J” inseamna Jachin: inceput si mila. Defilarea este inscrisa cu cuvantul “Tora”, simbol fie pentru Tora evreiasca, fie pentru o anagrama din Tarot, ca ultima litera nevazuta.

Cartea de Tarot Preoteasa este conducatoarea a ceea ce este ascuns si secret, esenta din culise. Stie ce se intampla cu adevarat. Inalta Preoteasa nu este atat de dornica sa o dezvaluie, cel putin nu celor care sunt atrasi de superficialitate. Trebuie sa meritati revelatiile Preotesei.

Poate fi comparata cu o eminenta cenusie, cineva responsabil, desi nu poarta biroul. Cartea de Tarot Preoteasa pazeste secretele si asigura functionarea planului principal. In acest sens, stie sa actioneze cu precautie, foarte discret si cu atentie la detaliile despre care se crede ca sunt nesemnificative.

Cartea de Tarot Preoteasa – insemnatate

Cand Cartea de Tarot Preoteasa este verticala intr-o citire a tarotului, cartea simbolizeaza intelepciunea, cunoastere, invatare, intuitie si puritatea. Poate insemna, de asemenea, ca va trebui sa inveti lucruri pentru a lua o decizie. In plus, ar fi intelept sa acorde o atentie suplimentara semnelor care vin la tine prin vise. Nu le interpreta ca atare.

Cartea de Tarot Preoteasa ca persoana

Cand cartea de Tarot Preoteasa reprezinta o persoana, asa cum este deseori cazul, este cineva care are cheia solutiei, dar il tine cu exceptia cazului in care sunteti considerat demn – si intentiile dumneavoastra sunt cele aprobate. Aceasta este o persoana importanta pentru a fi de partea ta, dar asta se poate intampla doar daca dovediti ca esti de partea lui.

Cartea de Tarot Preoteasa ca eveniment

Atunci cand cartea de Tarot Preoteasa se refera la un eveniment, trebuie sa fie rezolvata o problema complicata, aproape ca o ghicitoare, si trebuie sa aveti in vedere pentru anumite aspecte in ceea ce priveste rezolvarea. Altii poate nici nu isi dau seama ca exista un obstacol, dar daca aceasta situatie nu este recunoscuta si abordata, esecul este sigur – desi poate veni ca o surpriza completa si nimeni nu stie de ce.

Cartea de Tarot Preoteasa – alte predictii

Cartea de Tarot Preoteasa are o pozitie aparte in raspandirea previziunilor care se refera la tine, inseamna ca esti in masura sa rezolvi probleme in care altii ar esua in mod mizerabil. Aveti cheia, chiar daca nu va este nici macar evident unde este lacatul, totul este de prisos. Sfatul dumneavoastra ar trebui sa fie respectat, dar nu este sigur sa se intample, deoarece oamenii pur si simplu nu vad din perspectiva dumneavoastra. Nu este nimic de facut in legatura cu asta. Niciun numar de cuvinte nu functioneaza pentru cei care nu asculta.

Cartea de Tarot Preoteasa – dragoste

Cartea de Tarot Preoteasa intr-o interpretare a cartilor de Tarot in dragoste este foarte senzuala! Daca esti single, s-ar putea sa indici ca iti orientezi atentia spre o femeie aparent de neatins. Poate insemna, de asemenea, ca alti oameni te doresc pe tine! Daca sunteti intr-o relatie, poate insemna ca vor urma perioade extrem de sexy!

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent comments