Cartea de Tarot Nebunul – Semnificatii si preziceri

-

Cartea de Tarot Nebunul este una vesela, judecand dupa imaginea de pe ea. Poate fi un idiot, dar nu pare fericit? Poate asta este nevoie pentru a fi vesel in aceasta lume. Ignoranta inseamna, cu siguranta, fericire.

Nebunul este cartea de tarot preferata. Privind cartea, acest lucru aduce un sentiment al fericirii sale, ceea ce starneste zambete. Este fericirea introvertita si asta este cea mai dificila de obtinut. Daca esti fericit cand esti pe cont propriu, atunci esti cu adevarat fericit, impreuna cu tine. Nebunul trebuie sa fi facut-o, pentru ca arata euforic.

Exista multe feluri de fericire, majoritatea de scurta durata, care se termina in intunericul pe care il induce plecarea lor. Dar Cartea de Tarot Nebunul a gasit ceva de durata – o bucurie care se iveste din adanc in interior, aparent fara niciun motiv. A descoperit ca in interiorul lui, este multumit. O astfel de fericire ramane si este usor de recuperat.

Carrtea de Tarot Nebunul indica cu siguranta fericirea. Orice problema a existat, a disparut, lasandu-va fara griji. Pot aparea alte amenintari, dar nu-l vor darama pe cel care nu-si face griji. Leacul este intotdeauna sa nu inceteze niciodata sa se bucure de viata.

Cartea de Tarot Nebunul ca persoana

Daca cartea de Tarot Nebunul se refera la o persoana, care crede adesea in divinitate, este o persoana lipsita de griji care pur si simplu nu se poate cufunda in ambitii si planuri elaborate. Poate te frustreaza, dar poti invata si din acest comportament. Putine lucruri sunt la fel de serioase pe cat par in acest moment. Pare nebun? Tu esti? In functie de aceste doua raspunsuri, alegeti-va calea.

Cartea de Tarot Nebunul ca eveniment

Daca cartea de Tarot Nebunul se refera la un eveniment, ceea ce nu se intampla deseori, inseamna ca nimic nu merge conform planului – si singurul lucru pe care il puteti face in legatura cu acesta este sa priviti lucrurile cu optimism. Unele lucruri sunt inevitabile, incat, cu cat incercati mai mult, cu atat veti reusi mai putin. O situatie poate fi imprevizibila. O oportunitate aluneca din stransoarea ta si te poti pierde pe un drum care pare tot mai simplu. Dar totusi, nu va faceti griji cu privire la rezultat.

Cartea de Tarot Nebunul – semnificatii

Cartea de Tarot Nebunul simbolizeaza noile inceputuri. Sensul de baza al cartii este ca Nebunul se afla in drum spre un nou inceput si are tot ce are nevoie sau doreste, asa cum indica imaginea. Nebunul este prezentat in haine colorate, cu un pachet legat de animalul sau de companie, un caine la calcaie si o stanca. Povestea Cartii de Tarot Nebunul este ca el calatoreste fara scop cu toate bunurile sale lumesti. Un personaj pierdut in gandurile sale, nu vede faleza si este probabil sa cada peste cap. Cainele la calcaie incearca sa-l avertizeze.

Cartea de Tarot Nebunul – semnificatie carte verticala

Cand Cartea de Tarot Nebunul este verticala intr-o citire a tarotului, ea simbolizeaza noi inceputuri, noi aventuri, noi oportunitati, posibilitati nelimitate, placere, pasiune si lipsa de gandire. Avertismentul asociat cu aceasta carte ar putea fi ca trebuie sa opriti acest entuziasm si ar trebui sa urmariti pe unde mergeti, altfel puteti cadea si sa pareati un prost.

Cartea de Tarot Nebunul – semnificatie carte inversata

Cand Cartea de Tarot Nebunul este inversata intr-o citire a tarotului, acest lucru simbolizeaza o decizie proasta, indecizie, apatie, ezitare si o alegere defectuoasa. Poate fi un nou inceput de care nu esti incantat.

Cartea de Tarot Nebunul – semnificatie dragoste

Cartea de Tarot Nebunul intr-o citire a dragostei este captivanta. Daca esti singur, acest lucru inseamna o distractie salbatica, plina de viata care ar putea fi chiar dupa urmatorul colt. Daca sunteti intr-o relatie, inseamna ca sunteti atat de implicat in aceasta relatie, incat sunteti intr-un fel coplesit, dar nu intr-un mod rau!

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent comments