Carti de tarot – ce sunt si cum functioneaza?

-

Tarotul este un pachet de 78 de carti, fiecare cu propriile imagini, simboluri si povesti. Cele 22 de carti Arcana Major reprezinta lectii karmice si spirituale ale vietii, iar cele 56 de carti Arcana Mica reflecta incercarile si necazurile pe care le experimentam zilnic.

In cardurile Minor Arcana, exista 16 carti de Tarot care reprezinta 16 caracteristici diferite ale personalitatii pe care am putea sa le exprimam la un moment dat. Arcana Mica include, de asemenea, 40 de carti numerotate, organizate in 4 costume, cu 10 carti fiecare, reprezentand diverse situatii pe care le intalnim zi de zi.

Ce pot face cartile de Tarot?

Unii pot spune ca aceste carti de Tarot sunt pur si simplu cerneala pe hartie. Tarotul este povestea vietii noastre, oglinda sufletului nostru si cheia intelepciunii noastre interioare.

Fiecare lectie spirituala pe care o intalnim in viata noastra poate fi gasita in saptezeci si opt de carti de Tarot. Si atunci cand consultam Tarotul, vom arata lectiile exacte de care avem nevoie pentru a invata si stapani o viata inspirata. Este ca si cum ai detine o oglinda a sufletului, astfel incat sa-ti poti accesa mintea subconstienta. Tarotul ne permite sa valorificam intelepciunea si raspunsurile care se regasesc in noi toti, dar pe care nu le putem accesa.

Cum se folosesc cartile de Tarot?

Tarotul este perfect pentru auto-dezvoltare, luand decizii, manifestarea obiectivelor, antrenarea celorlalti, planificarea unei afaceri, scrierea unei carti, meditarea, etc. In timp ce multi oameni cred ca Tarotul va va spune viitorul, facand predictii, acest lucru nu reprezinta cu adevarat cartile de Tarot.

Cand vine vorba de Tarot, povestirea averii este in afara, iar intuitia este in interior, mai ales daca doriti sa va creati viitorul ideal si sa va manifestati obiectivele. Cel mai puternic mod de a citi Tarotul este de a utiliza cartile pentru a va accesa intuitia si intelepciunea voastra interioara. Imaginile din carti va ofera acces instantaneu la mintea subconstienta si la intuitia voastra. Si din acest loc al puterii interioare si al intelepciunii, puteti descoperi cum sa faceti schimbari pozitive, astfel incat sa va puteti indeplini obiectivele si visele.

Sa spunem ca vrei sa gasesti o noua relatie romantica. In loc sa trageti o carte pentru a prezice daca printul fermecat este chiar la colt , consultati cartile pentru a descoperi cum puteti atrage iubirea si cum sa mentineti o relatie. Desenati cele zece cupe si, dupa ce vedeti familia fericita dansand sub curcubeul din carte, vi se reaminteste ca pentru a atrage dragoste, trebuie sa setati o viziune clara a ceea ce doriti sa atrageti.

Acest simplu act de a-ti imagina relatia dorita are apoi un efect subtil, dar totusi puternic, asupra capacitatii tale de a gasi iubirea si, in loc sa astepti in jurul valorii de a te gasi cineva, esti imputernicit sa iei masuri si sa o gasesti tu.

Crearea unei conexiuni

Este ca si cum cartile Tarot creeaza o conexiune instantanee cu mintile noastre subconstiente, astfel incat sa putem accesa intelepciunea interioara a sinelui nostru superior. Si de acolo il putem aduce in realitatea constienta unde putem lua masuri.

Pune intrebari pentru altii!

Cand puneti cartile Tarotului in numele altcuiva, participati la aceasta intelepciune colectiva. Culegeti tot felul de mesaje intuitive prin intermediul cartilor de Tarot si prin conexiunea dumneavoastra cu intelepciunea colectiva.

Iar aceste idei sunt canalizate prin intermediul dumneavoastra catre persoana pentru care cititi, de multe ori intr-un mod foarte puternic. Asadar, imaginati-va ce ar putea fi posibil pentru dumneavoastra si pentru oamenii pentru care ati citit – cu aceasta cunoastere nelimitata, atemporala, la indemana.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent comments

Vrei o consultatie de Tarot Instant?

Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.