Tarot 2020 – Imparatul, semnul decisiv al acestui an

-

In 2020, liderii onorabili vor avea numai de castigat. Oamenii vor simti nevoia sa isi asume responsabilitatea pentru actiunile lor, sa contribuie la binele si prosperitatea intregii planete. Pot vedea ca sunt puse in aplicare masuri, atunci cand vine vorba de abordarea schimbarilor climatice si a drepturilor omului.

Pentru a juca rolul de avocatul diavolului, Imparatul poate reprezenta un stil de conducere autoritar, asa ca toti trebuie sa fim atenti in cine ne incredem in viata noastra, indiferent daca acesta este din scena politica sau din viata personala.

Tarot Imparatul – semnificatii pentru 2020

2019 a fost un anul Omului spanzurat. Multe cunostinte au fost obtinute, multe lucruri care erau ascunse anterior, au fost dezvaluite si s-au putut vedea evenimentele din perspective noi si, totusi, in multe feluri, am fost in impas. Am fost neputinciosi sa luam masuri sau sa initiem schimbarea. Trecerea la Imparat schimba asta, trecem intr-o perioada de actiune decisiva. In acest an, putem pune bazele prosperitatii viitoare, pentru noi insine si pentru intreaga lume, daca actionam etic, onorabil si cu mintea deschisa.

Imparatul din Tarot ofera o doza mai mare de putere pentru fiecare persoana. Nu este nevoie de aliati si de o diplomatie atenta. Imparatul reprezinta forta bruta. In Tarot, Imparatul sta ferm pe tron, dar se va ridica si va lovi in momentul in care va fi provocat. El nu tolereaza decat ascultarea.

Am avut o serie de imparati de-a lungul istoriei, multi dintre ei, atat de maiestuosi incat, acest cuvant nu este suficient pentru a-i descrie. Primul si probabil cel mai impresionant a fost Alexandru in secolul al IV-lea i.Hr., care a cucerit cea mai mare parte a lumii cunoscute la acea vreme, cand acesta era tanar.

Imparatul de pe aceasta carte Tarot este intr-adevar un conducator razboinic. Se aseaza pe un tron de piatra, cu armura pe el, pregatit de lupta. Imaginea de pe carte sugereaza un alt conducator razboinic, legendarul rege Arthur, dar ar putea fi la fel de bine Alexandru, Iulius Cezar, Napoleon sau Genghis Khan. Domnitorul are forta si fermitatea de a se confrunta in orice razboi.

Carte Tarot Imparatul ca persoana

Asadar, daca Imparatul Tarotului se refera la o persoana, aspect obisnuit in citirea Tarotului, atunci, acest lucru reprezinta o persoana pe care trebuie doar sa o asculti. El sau ea are puterea de a decide rezultatul si te-ar costa foarte multe lucruri daca te opui. Este probabil sa fii constient de acest lucru dinainte, deoarece stii ce putere detii.

Carte Tarot Imparatul ca eveniment

Daca Imparatul Tarotului se refera la un eveniment, trebuie sa accepti ca succesul se afla in mainile tale. Destinul tau este acela ca trebuie sa te lupti pentru orice beneficiu din viata ta sau sa suferiti consecintele.

Carte Tarot Imparatul – semnificatii pentru tine

Daca intr-o citire in Tarot, cartea Imparatului apare strict pentru tine, acest lucru simbolizeaza faptul ca vei obtine tot ce iti propui, dar nu fara a duce un razboi.Nu trebuie sa iti faci griji deoarece vei castiga toate bataliile.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent comments

Vrei o consultatie de Tarot Instant?

Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.