Cartile de tarot si semnificatiile acestora

-

Cartile de tarot ne pot lumina cu privire la anumite decizii pe care le avem de luat in prezent sau ne pot oferi o perspectiva noua asupra unui lucru din viitor.

Fiecare carte atat din arcanele majore cat si din arcanele minore, are o anumita semnificatie generala care este interpretata de ghicitor. Apoi fiecare carte poate sa apara, in timpul divinatiei, in pozitie normala sau intoarsa, schimbandu-si automat simbolistica si mesajul.

In general, cei care ghicesc in tarot prefera sa se foloseasca cartile din categoria arcanelor majore, fiind cele considerate a fi incarcate cu puternice puteri ezoterice si mistice. Daca te intereseaza arta tarotului si vrei sa afli mai multe despre modul in care iti poti citi viitorul in carti, citeste in continuare si afla semnificatia principalelor carti.

Nebunul

Nebunul prevesteste o asumare de sanse si riscuri, prin decizii care tin de partea emotionala. Te poti astepta la comportamente impulsive si copilaresti. Este in semnal de luat in considerare daca apare in conditiile unei calatorii, a unui nou loc de munca sau a unei noi relatii, care ar putea avea probleme in reusita si indeplinire.

Magicianul

Magicianul apare atunci cand avem de luat o decizie si am face orice ne sta in putinta sa ne atingem scopul, fara sa tinem cont de sfaturile celor din jur. Este vorba de puterea interioara si de vointa, care lucreaza impreuna pentru a te ajuta sa duci la bun final un proiect demarat in prezent.

Marea Preoteasa

O carte care apeleaza la intuitia noastra de a descoperi anumite secrete si mistere in planul prezent al vietii. Ne face sa fim mai atenti cu privire la persoanele din jur in care avem incredere deplina si carora ne confesam. Secretele de mult timp pot iesi la iveala, atunci cand ne dorim mai putin.

Imparateasa

O carte insotita de aspecte pozitive, daca este incadrata de carti bune in etalare. Poate semnifica un nou inceput productiv, o relatie sau o afacere de succes. Mai poate reprezenta conceptul de bogatie si bunastare in viitorul apropiat. Daca apare in cazul unei femei care doreste sa ramana insarcinata, cresc sansele de indeplinire a dorintei.

Imparatul

Imparatul semnifica o figura paterna, tatal sau partenerul din viata noastra, precum si autoritatile oficial, sefi si alte institutii. Este momentul in care trebuie sa tinem cont de aceste persoane sau institutii, pentru ca fara acordul lor, nu ne vom duce la bun sfarsit planul sau proiectul.

Marele Preot

Marele Preot ne avertizeaza cu privire la anumite lectii pe care le avem de invata in aceasta viata, in momentul prezent. Poate fi vorba atat de situatii cu efecte negative, cat si de realizari benefice. Mai poate semnifica posibilitatea unui mariaj sau a unui contract incheiat in viitorul apropiat.

Roata norocului

O carte cu importante efecte pozitive, care prevesteste o perioada de bine si succes, pe toate planurile. Este un semn bun, care ofera speranta ca ce intreprinzi acum se va materializa sau ca dorintele actuale au mari sanse de indeplinire in viitor.

Moartea

Contrar asteptarilor Moartea nu semnifica literlamente decesul, ci sfarsitul unei relatii, perioade nefaste din viata si un nou inceput. Se refera la inceperea unui proces de transformare si de redefinire a principiilor si modului de a trai.

Diavolul

O carte cu puternice conotatii negative, Diavolul se refera la toate ispitele si gandurile negative care pot sa apara in viata persoanei respective. Este un semnal de alarma pentru tendinte de egoism, manipulare, agresiuni si exces de orice fel.

Spanzuratul

O alta carte celebra, Spanzuratul semnifica o perioada de stagnare, in care avem parte de obstacole si impiedici in a realiza ceea ce ne-am propus. Lucrurile nu ies asa cum ne-am dorit si putem fi supusi la mari sacrificii in perioada imediat urmatoare. Interpretarea depinde de restul cartilor din jurul Spanzuratului.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent comments

Vrei o consultatie de Tarot Instant?

Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.