Categories
Tarot

Cele mai eficiente metode de purificare a cartilor de tarot

Cartile de tarot au nevoie de un anumit tip de purificare la un interval de timp sau in situatii specifice, pentru a restabili conexiunea intuitiva si de a oferi citiri clare. Este recomandata curatarea unui pechet de carti de tarot nou, pentru inlaturarea oricaror energii straine si influente negative.

De asemenea, cartile de tarot se purifica dupa fiecare citire pentru alta persoana, pentru eliminarea oricarui urma de energie straina. Daca este vorba de citiri pline de incarcatura emotionala si despre situatii mai grave sau tensionate, atunci cartile de tarot au nevoie de o purificare temeinica. Metoda de curatare a unui pachet de carti de tarot se alege in functie de resursele pe care le ai la dispozitie si de preferintele pentru anumite materiale sau arome.

Descopera care sunt cele mai eficiente metode de purificare a cartilor de tarot, pentru o mai buna citire intuitiva pentru tine si clienti.

Rearanjarea cartilor in ordine

Un mod bun pentru purificare si pentru a vedea ca totul este in regula cu cartile de tarot, este sa le pui in ordine, adica de la Nebun la Lume si apoi fiecare suita. Este un exercitiu ideal pentru pachetele de tarot care nu au mai fost folosite de mult timp si este nevoie de o restabilire a conectivitatii pe plan intuitiv si spiritual.

Amestecarea cartilor

Se recomanda amestecarea foarte buna a cartilor inainte si dupa fiecare citire. In acest mod elimini energiile negative si incarci cartile cu propria energie. Alege metoda de amestecare care ti se pare mai simpla, dar fara sa deteriorezi cartile. Este un mod bun de curatare rapida, atunci cand nu ai timp de un ritual ca la carte si ai nevoie sa citesti cu cartile de tarot respective.

Salvie

Gasesti legaturi de salvie la orice magazin cu specifice ezoteric, fiind modul clasic de purificare al cartilor de tarot. Se aprinde legatura de salvie si pachetul de carti de tarot se plaseaza deasupra fumului eliberat de planta. Este una dintre cele mai eficient si sigure metode de echilibrare a energiilor tarotului si de curatare spirituala a acestuia.

Tamaie

Pe acelasi principiu de actiune precum legatura de salvie, aprinderea de tamaie ajuta la purificarea completa a cartilor de tarot. Intr-un recipient special din metal se pune o bucata de carbune cu aprindere rapida, se incalzeste cu ajutorul unui chibrit sau aprinzator cu flacara, se pune tamaia si se invaluie pachetul de tarot cu ajutorul fumului. O metoda de curatare buna pentru cartile de tarot noi sau luate la mana a doua.

Energia lunii

O metoda buna de purificare a cartilor de tarot este prin intermediul energiei lunii pline. De fiecare data atunci cand este luna plina, pune pachetul de carti de tarot la fereastra sau afara, intr-un loc sigur, pentru ca lumina lunii sa se reverse asupra lui. Il vei incarca astfel cu o energie pura si puternic intuitiva.

Sare

Un mod la fel de sigur de purificare si curatare este umplerea unui vas de sticla sau lemn cu sare de mare si amplasarea in bol a pachetului de carti de tarot. Se poate lasa peste noapte sau cateva zile, in funncti de cum simti nevoia, si dupa ce scoti pachetul de carti, sarea nu mai poate fi folosita si cel mai bine este sa o arunci. Se recomanda sarea de mare roz de Himalaya, fiind printre cele mai pure forme de sare.

Cristale

Turmalina neagra este unul dintre cristalele recomandate pentru purificare, absorbind orice tip de energie si inlfuenta negativa care ar putea fi prinsa printre cartile de tarot. La fel de eficient este orice tip de cuart si ametist, cu rol de curatare si potentare a energiei intuitive si a conexiunii personale cu cartile de tarot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *