Formularea corecta a intrebarilor pentru ghicitul in tarot

-

In momentul in care vrem ca cineva sa ne ghiceasca in tarot sau facem acest lucru noi insine, foarte important este modul in care adresam intrebarea. In cele mai multe cazuri se recomanda intrebarile cu raspuns deschis, pentru a avea acces la o serie de perspective si posibilitati de actiune.

Exista desigur si varianta in care tarotul ne poate spune daca raspunsul la intrebarea este da sau nu, insa este vorba de o citire mult mai profunda, pentru a intelege cu exactitate, ce anume inclina spre da sau nu. Modul in care formulam intrebarea ajuta cartile sa ne releve mult mai clar si mai autentic tot ce vrem sa stim in acel moment si tot ce avem nevoie sa cunoastem despre propria viata.

Descopera mai departe cum poti formula intrebari clare si puternice pentru tarot si care sunt situatiile in care ar fi bine sa ne reformulam complet intrebarile.

Intrebari cu raspuns deschis

Dupa cum am precizat mai devreme, este recomandat ca in majoriattea cazurilor sa intrebam despre chestiuni care pot fi analizate din mai multe perspective si astfel ne putem forma o imagine de ansamblu asupra situatiei in care ne aflam. In loc sa intrebam “O sa-mi gasesc jumatatea?” reformulam in “Ce pot face pentru a-mi intalni jumatatea?”. Vei vedea ca totul se schimba intr-un raspuns mai amplu prin care iti sunt ghidati pasii, spre acele mijloace prin care poti sa atingi idealul, in acest caz, dragostea vietii tale.

Intrebari despre noi

Este tentant sa incercam sa aflam prin intermediul cartilor de tarot, ce va face X intr-o situatie anume sau sa aflam care este cursul vietii altei persoane. Multi cititori in tarot considera aceste tipuri de curiozitati ca nefiind etice si morale, de aceea cel mai bine este sa ne rezumam la afla lucruri despre propria viata si persoana. In loc sa intrebam “Se mai gandeste X la fosta iubire?”, reformulam in “Cel fel de sentimente are X pentru mine?”. Cheia este sa directionam intotdeauna scopul intrebarii spre sinele si viata noastra, asupra carora avem control si putere de decizie.

Intrebari realiste

Multi dintre cei care aleg sa le fie ghicit viitorul in cartile de tarot sunt tentati sa intrebe lucruri care sunt putin probabile sa se intample si care depind foarte mult de norocul si cursul destinului personal. In loc sa intrebam “O sa devin bogat?” reformulam in “Ce pot face pentru a-mi imbunatati situatia financiara”. Astfel afli concret ce poti face pentru a castiga mai multi bani sau pentru a-ti schimba anumite obiceiuri negative care iti blocheaza calea spre prosperitate. Totul depinde de tine, de cata vointa si determinare ai pentru a duce la bun sfarsit, acest plan al destinului.

Intrebari ancorate in prezent

Majoritatea ne gandim sa intrebam despre ce o sa se intample in viitor, atunci cand intram in contact cu cartile de tarot, insa secretul este sa ramanem in prezent. Acesta este singurul mod prin care putem primi o viziune clara asupra modului in care sa actionam si sa simtim pentru a ajunge la acea situatie posibila din viitor. De asemenea, se vor lua in considerare si anumite aspecte din trecut, pentru a intelege mai bine situatia prezenta si de ce exista anumite blocaje spre indeplinirea obiectivelor in viitor. In loc sa intrebam “O sa ma marit anul viitor?” reformulam in “Ce simte X pentru mine in legatura cu casatoria?”.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent comments

Vrei o consultatie de Tarot Instant?

Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.