Cat de adevarate sunt miturile despre ghicitul in tarot

-

Ca orice alta forma de divinatie, tarotul este invaluit in mister si este privit de multi oameni ca pe o unealta a intunericului sau un mod de manifestare a fortelor negative. Inca de la primele aparitii ale formelor de ghicit in tarot, acum mai bine de sute de ani, a fost considerata de multe persoane o practica oculta indoielnica, mai ales ca au fost si inca sunt oameni care profita de naivitatea clientilor.

Ca in orice domeniu avem parte de multe persoane oportuniste care nu doresc binele clientilor, ci doar propria bunastare materiale, fara sa aiba un har sau cunostinte temeinice pentru a ghici in tarot.

Despre acest lucru si multe alte aspecte care invaluie in mister ghicitul in tarot, vei descoperi in randurile urmatoare si poate vei avea o cu totul alta perspectiva despre ceea ce inseamna si ce implica lucrul cu cartile de tarot.

Poarta ghinion sa-ti cumperi primul pachet de tarot

Daca este sa vorbim de cei care doresc sa inceapa sa invete tainele ghicitului in tarot, exista mitul conform caruia nu este indicat sa-ti cumperi singuri primul pachet de carti de tarot, ci mai bine sa-l primesti sau sa-l gasesti. Insa, acest lucru este desfiintat de multi maestri in ale tarotului care nu considera nimic real in acest mit. Desigur, acum sute de ani, era destul de dificil sa ai acces la o piata atat de mare de produse si pachete de carti pentru tarot, si mai mult probabil era sa primesti sau sa mostenesti un astfel de pachet.

Evitarea atingerii pachetului de tarot personal de catre alte persoane

Multi dintre cei care citesc in tarot au aceasta teama de a lasa clientii sa atinga cartile cu care urmeaza sa le citeasca, pentru a nu le incarca negativ. Este de la sine inteles, ca acest lucuru ramane la latitudinea celui care citeste in tarot, dar nu se va intampla nimic rau daca clientul atinge cartile. Din contra, poate sa ajute sa aleaga cartile in mod intuitiv, pentru o etalare cat mai clara si precisa. Dupa fiecare citire se va purifica pachetul de tarot si nu va fi nicio problema.

Tarotul poate fi citit numai de persoane cu puteri speciale

O persoana care are darul de a comunica sau a auzi mesaje din partea ingerilor sau a ghizilor spirituali, va citi probabil cu mai mare usurinta si cu mai multa intuitie cartile de tarot. Insa acest lucru nu il face automat un mai bun cititor, fata de persoana care studiaza semnificatiile simbolice si dezvolta un sistem propriu de interpretare. Secretul consta in alegerea acelor pachete de carti de tarot potrivite stilului si felului de a fi al cititorului, pentru o conexiune mai rapida pe plan intuitiv.

Cartile de tarot sunt instrumente ale intunericului

Cartile de tarot te ajuta sa vezi lucrurile din perspective diferite si iti ghideaza pasii spre calea cea mai buna a destinului tau. Nu are nimic de a face cu fortele raului sau ale intunericului. Poate fi vorba cel mult de intentii rele ale celui care citeste in tarot, dorind in mod deliberat sa induca in eroare clientul, insa aceste cazuri sunt foarte rare. Daca ti se citeste in tarot, fii sigur ca nu are sa ti se intample nimic rau.

Tarotul poate fi citit numai fata in fata cu clientul

Daca vrei sa afli mai multe aspecte legate de solutionarea unei probleme si pentru acest lucru vrei sa apelezi la serviciile unui specialist in tarot, atunci internetul sau telefonul sunt mijloace la fel de eficiente, precum cititul fata in fata. Cel care citeste cartile va primi mesajul sau intrebarea ta, iar pe baza acesteia va amesteca si va trage cartile in mod intuitiv, oferind aceleasi perspective si sfaturi, daca acest lucru s-ar fi intamplat in acelasi spatiu fizic.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent comments